Систематизували та закріпили знання

Студенти Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ спеціальності «Агроінженерія» захистили кваліфікаційні роботи.

Завершальним етапом підготовки фахівця є виконання та захист кваліфікаційної роботи, основна мета якої – систематизація та закріплення теоретичних знань і набуття навичок їх практичного застосування у процесі вирішення конкретних спеціалізованих технічних, виробничих, економічних або організаційно-управлінських завдань і розвиток навичок ведення самостійних проектно-технологічних та економічних рішень.

Під час захисту зі вступним словом виступив голова кваліфікаційної комісії, старший викладач кафедри експлуатації техніки, доктор філософських наук СНАУ Богдан Саржанов. Він акцентував увагу на необхідності фахівців цієї спеціальності, розповів про переваги навчання у СНАУ та побажав здобувачам освіти успішного захисту, а комісії – плідної роботи.

Здобувачі освіти в своїх доповідях зосередили увагу на поясненні отриманих висновків та обґрунтуванні сформульованих пропозицій. Дали вичерпні відповіді на запитання членів кваліфікаційної комісії, що сприяло об'єктивності оцінювання результатів роботи, здобуття компетентностей і програмних результатів навчання.

За словами членів комісії, цікавими були роботи студентів, які поєднували навчання в нашому закладі з виробничою діяльністю. Так, відзначили Сергія Козлова й Андрія Тюльпу, які працюють у ТОВ «Велетень»; Артема Гребенькова, який працює у ТОВ «Кролевецький комбікормовий завод»; Євгена Кримова, Євгенія Протасенка, Дмитра Харченка, Миколи Андросенка, Артема Найденка, Петра Базуріна, Миколи Буряка, Дмитра Замотіна.

Щиро бажаємо нашим випускникам подальших успіхів в особистій і професійній діяльності, а Україні – перемоги над агресором, зазначив завідувач відділення агроінженерії Вячеслав Чалий.