Отримали професійні компетенції

На відділенні будівництва Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ підбили підсумок за однією з професійних програм, яка має підтримку держави сьогодні, – 192 «Будівництво та цивільна інженерія».

До складу комісії увійшли голова, декан будівельного факультету СНАУ Людмила Циганенко; заступник голови, директор коледжу Анатолій Литвиненко, а також члени комісії: заступник директора з навчальної роботи Михайло Кліндух, завідувачка відділення будівництва Тетяна Бєлікова, голова циклової комісії будівельних дисциплін Іван Степченко, викладачі Віталій Бірюк й Олександр Небож.

У підсумку за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст професійні компетенції, що відповідають сучасним вимогам роботодавців технічних фірм, промислових підприємств й організацій, отримали 16 осіб; фаховий молодший бакалавр – 17; за освітнім ступенем бакалавр – 14. У 2023 році це 47 студентів-випускників, готових відновлювати та будувати нові будинки, об’єкти інфраструктури, мости, заводи, підприємства тощо.