Удосконалення професійних здібностей пройшло успішно

У ГАФК СНАУ відбувся захист виробничої переддипломної практики зі спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» студентами 41Е, 42Е, 31ПЕ та 32ПЕ груп.

Протягом чотирьох тижнів майбутні випускники активно працювали над вдосконаленням своїх професійних здібностей. Відповідно до програми практики студенти збирали матеріал для написання дипломних проєктів, ознайомлювалися з веденням документації та проведенням технічного обслуговування і ремонтів електрообладнання підприємств.

До комісії, що перевіряла рівень знань і набутих здобувачами освіти навичок, увійшли завідувач відділення електроенергетики Василь Литвиненко, заступник директора з навчально-виробничої роботи Олександр Дещенко, завідувач навчально-виробничими практиками Олександр Гриценко та викладачі: Олексій Ткачов і Дмитро Середа.

Виробничу переддипломну практику студенти випускних груп проходили на аграрних та енергетичних підприємствах різних форм власності Сумської, Полтавської та Чернігівської областей, зокрема, ТОВ «Глобинський свинокомплекс», АТ «Сумиобленерго», ТОВ «Глухів-агроінвест», ТОВ «Велетень».

Члени комісії визнали кращими захисти практики Максима Дорошенка, Максима Наконєчного, Дмитра Верченка, Віталія Лісуна, Дмитра Устика та інших.