Знання – шлях до незалежності

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбувся випуск слухачів підготовчих курсів.

Школярі успішно пройшли підготовку до вступних випробувань, поглибивши знання з української мови та математики. Адаптуватися до нової методики викладання молодим людям допомогли викладачі нашого закладу освіти Ганна Мелута та Тетяна Прокопець. Крім цього, слухачі ознайомилися з матеріально-технічною базою вишу: навчальними аудиторіями, обладнаними сучасною комп’ютерною та мультимедійною технікою, а також лабораторіями.

Зараз вам вже треба чітко розуміти: чого хочете, яку мету маєте поставити перед собою. Життя швидкоплинне, тому вже зараз ви повинні вирішити, що робити далі, – звернувся до юнаків і дівчат директор ГАФК СНАУ Анатолій Литвиненко. – Наприклад, сьогодні нашого студента не хочуть відпускати з практики на дипломне проектування, бо його немає ким замінити. Це показує, що наші спеціальності та молоді фахівці затребувані на ринку праці. Через ковід і кляту війну наша освіта переживає не найкращі часи, щиро сподіваюся, що з вересня цього року, завдяки відважній роботі військових, ми зустрінемося з вами офлайн.

Учні переглянули відео-спогад знайомства зі спеціальностями, за якими ведеться підготовка в коледжі. До того ж школярі отримали сертифікати випускників підготовчих курсів, що дають додаткові бали під час вступу. Вікторії Бізюковій, яка за час навчання здобула найбільшу кількість балів, вручили брендовані сумку та чашку. Ще чотирьох відмінників: Євгена Рябцева, Іванку Середу, Володимира Савченка та Владислава Стокальського додатково відзначили подарунками. Також сувеніри отримали активні слухачі: Надія Лука, Михайло Рябко й Арсен Кулик.

Завершили захід смаколиками у студентському смарт-кафе.