Студентська родина обрала нового лідера

Протягом травня в коледжі проходили передвиборчі перегони. Бажання балотуватися на посаду голови Центру молодіжної політики ГАФК СНАУ виявили дві студентки Ірина Фокіна (11ФБП) та Тетяна Солошенко (31М).

У своїх виборчих програмах, які розміщені в соціальних мережах навчального закладу, активістки обіцяли зробити студентське життя ще більш цікавим і змістовним. Обидві претендентки вже два роки знаходяться в команді студентського самоврядування та беруть активну участь у житті коледжу. Крім цього, Ірина з першого курсу навчання на фахового молодшого бакалавра була постійною учасницею концертних програм та обласних і всеукраїнських фестивалів, де неодноразово посідала призові місця, можливо, саме це і вплинуло на результати голосування.

Вибори голови ЦМП проходили у два етапи. Спочатку окремо в академічних групах визначились, за кого вони віддадуть свій голос. Правила дуже прості: для того, щоб одна з кандидаток перемогла в групі, вона повинна була набрати як мінімум 50% голосів +1 голос. Якщо голоси ділилися порівну, то вирішальним була голос старости, бо саме він найчастіше співпрацює з головою ЦМП.

Отже, після голосування в групах куратори передали результати до виховного відділу, де відбувся остаточний підрахунок голосів. Загалом участь у голосуванні взяла 51 навчальна група, що становить 100%.

Ірина Фокіна отримала від груп 39 голосів (76%), Тетяна Солошенко – 12 (24%).

Вітаємо Іру з обранням на посаду голови Центру молодіжної політики! Безпосередньо виконувати свої обов’язки Іра розпочне з 1 вересня 2023 року.