Напрацювання успішних міжнародних практик

Співробітники Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ взяли участь у триденному воркшопі DAAD ERASMUS+ «Підтримка цифровізації українських аграрних університетів» спільно з Університетом прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф (Німеччина).

Організатором заходу виступив Вінницький національний аграрний університет. Протягом кількох днів завідувачка заочного відділення Світлана Самофалова та викладачка Людмила Петрушова разом з учасниками з провідних аграрних закладів освіти різних рівнів навчалися та обмінювалися досвідом із колегами. Організатори та координатори привітали учасників, наголосивши на важливості цієї зустрічі.

Старший викладач з охорони тварин (Університетський коледж Writtle, Великобританія) Нікі ван Веггел; професор Ральф Шлаудерер, віце-президент з академічної національної та міжнародної безперервної освіти, керівник Академії та Міжнародної школи HSWT виступили модераторами тренінгу. Під час зустрічей мова йшла про цифрові підходи до навчання, викладання та оцінювання для працевлаштування тощо.

Крім цього, представники коледжів працювали в групах, обговорювали виклики та рішення для імплементації; побували на екскурсії. Також брали участь у засіданні робочої групи з розробки онлайн-курсу «Збір даних».

Наостанок українським педагогам дали домашнє завдання – написати реферат "Методи оцінювання".