Упевнено дивитися в майбутнє – попри все

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбулася зустріч директора та представників адміністрації коледжу зі студентським активом.

Керівник навчального закладу Анатолій Литвиненко говорив із членами Центру молодіжної політики ГАФК СНАУ про необхідність співпраці викладачів, студентів і батьків для досягнення спільної мети – забезпечити якісну освіту. Також мова йшла про проходження практик, безпекові умови, підсумковий контроль, продовження українсько-німецького проекту. Крім цього, Анатолій Васильович відзвітував щодо адміністративно-господарської роботи, що проводиться в закладі освіти: заготівля дров, ремонт укриття, встановлення альтернативного живлення для котельні тощо.

Голова ЦМП Жанна Бузинна наголосила на важливості роботи студентського активу, особливо в умовах воєнного стану. Розповіла про зміни у структурі ЦМП. Після цього відповідальні за окремі сектори деталізували по кожному з напрямків. Йшлося про створення профорієнтаційного та корисного контенту в соцмережах для вступників і студентів, співпрацю коледжу й університету, волонтерську діяльність.

Сьогодні якісно виконують свою роботу наші захисники, тож і ми маємо давати якісні знання студентам, адже попереду відновлення України, – звернувся до присутніх Анатолій Литвиненко. – Час швидко змінюється, і ми маємо йти з ним в ногу, а то й випереджати, впевнено дивитися в наше краще майбутнє.

Протягом зустрічі актив ЦМП ставив запитання стосовно стипендіального забезпечення, придбання ґаджетів для відеозйомки, анкетування для вибору предметів тощо.