СНАУ + коледжі = можливості

Студенти Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ Жанна Бузинна, Гліб Осьмаков та Ірина Фокіна протягом двох днів брали участь у з'їзді студентських лідерів коледжів СНАУ.

Першим етапом зустрічі було спілкування з адміністрацією університету та круглий стіл «СНАУ+КОЛЕДЖ=їх можливості». Другим - тренінг «Комунікаційні навички у лідерстві» з практичним психологом відділу з організації виховної роботи зі студентами Людмилою Михайленко та майстер-клас «Coffe-аrt» від Діани Дерев'янченко, де кожен зміг проявити свої творчість і креатив. Завершився перший день екскурсією містом, яку провів завідувач кафедри туризму Олександр Коваленко.

Ранок другого дня лідери коледжів почали з квесту «Знайомтесь – СНАУ», де вони на власні очі побачили усі факультети та поспілкувалися з їхніми представниками. Також для учасників з’їзду провели IT-workshop «Екосистема управління проектами компанії Atlassian» зі старшим викладачем кафедри інформаційних технологій Кареном Агаджановим-Гонсалесом та workshop «А ти знаєш?» з SMM-менеджером відділу промоції Ліною Бабич.

На згадку про зустріч студенти висадили алею, що символізує єднання університету та коледжів.

На завершення представникам коледжів вручили сертифікати та пам'ятні подарунки.