Обліковували заробітну плату

Викладачі та студенти відділення економіки та інформаційних технологій Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ взяли участь у гостьовій лекції за участі фахівця ПП «Аграрні інвестиції».

Бухгалтер з оплати праці Ірина Панченко розповідала студентам 21ФБП, 11ФБП, 31БО, 21Ф, 21БО груп про актуальність і необхідність вивчення однієї з основних тем в обліку – нарахування заробітної плати, проведення утримань, нарахувань і відображення їх на рахунках. Пані Ірина наголосила на основних професійних компетенціях, які допоможуть майбутнім фахівцям швидко та якісно виконувати свої обов’язки, бути конкурентноздатними на ринку праці.

Ірина Василівна ділилася досвідом роботи, акцентувала увагу студентів на необхідності знань не лише бухгалтерського обліку, а й знань з інформаційних систем і технологій в обліку, нормативно-законодавчої бази, програми Excel тощо.

Насамкінець побажала майбутнім фахівцям не боятися брати на себе відповідальність, адже це і є ще однією складовою їх майбутнього професійного успіху.