Зустріч із роботодавцем

На відділенні будівництва відбулася робоча зустріч із зовнішнім стейкхолдером, директором ТОВ "НОВБУД ГЛУХІВ" Олександром Негрієм.

На об’єкті реконструкції присутніх ознайомили з основними етапами виконаних робіт, що передбачають удосконалення, відновлення та збереження його основних властивостей, поліпшення умов для подальшої експлуатації, зміною інженерних мереж тощо.

Відвідини плавно перейшли в бесіду за круглим столом, де директором ТОВ "НОВБУД ГЛУХІВ" Олександр Негрій, викладачі відділення будівництва Віталій Бірюк, Олександр Небож і студенти 11ББП групи обговорили та внесли пропозиції щодо розробки освітніх програм і навчальних планів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія». Зокрема, мова йшла про основні складові сучасного контексту, в якому функціонує ТОВ "НОВБУД ГЛУХІВ" і будівельна галузь загалом. Також під час зустрічі виникла низка питань щодо працевлаштування, проходження практики, матеріально-технічної бази, що відіграють значну роль у якісному здійсненні освітнього процесу.

Обговорення освітньо-професійних програм із роботодавцями й стейкхолдерами є невід’ємною частиною процедури розробки або удосконалення освітніх програм, – зазначила завідувачка відділення будівництва Тетяна Бєлікова. – Саме роботодавці першими відчувають потребу в певних спеціалістах із відповідним набором професійних компетентностей. Спільно реагуючи на зміни в соціально-економічному стані держави й регіону, ми зможемо підготувати фахівців згідно з необхідністю ринку праці.

За результатами зустрічі досягли попередніх домовленостей щодо відвідин об’єктів будівництва на різних етапах ведення будівельних робіт під час лабораторних і практичних занять.