Вивчали пристрої захисту та комутації

Викладачі та студенти відділення електроенергетики Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ взяли участь у гостьовій лекції за участі фахівця АСКО-УКРЕМ.

На цю зустріч були запрошені члени циклової комісії електротехнічних дисциплін і студенти випускних груп, частина з яких доєдналася віддалено через платформу Zoom. Провів лекцію Юрій Пушкар, технічний експерт корпорації АСКО-УКРЕМ – лідеру ринку електротехнічної продукції України. Розкриваючи тему «Захисне та комутаційне обладнання», Юрій Вікторович ознайомив присутніх із номенклатурою й основними характеристиками пристроїв захисту та комутації, що пропонуються компанією АСКО-УКРЕМ. Серед них – автоматичні вимикачі, плавкі запобіжники, контактори, магнітні пускачі та додаткові аксесуари до цих апаратів. Виступ експерта супроводжувався презентацією та демонстрацією наочних зразків електрообладнання.

Присутні мали можливість задати спікеру додаткові запитання, а також висловлювали побажання про майбутні зустрічі в очному форматі.