Досвідчений фахівець – про роботу та можливості дронів

Викладачі спецдисциплін, студенти та завідувач відділення агроінженерії ГАФК СНАУ Вячеслав Чалий разом із заступником директора з навчальної роботи Михайлом Кліндухом взяли участь у гостьовій лекції від DroneUA.

Захід відбувся за участі спікерки з освітою інженера-геодезиста, експертки з геодезії DroneUA, менеджерки з розвитку бізнесу Germandrones GmbH Тетяни Кондратенко. Фахівець має восьмирічний досвід впровадження технології дронів у сферах сільського господарства, видобувної промисловості, геодезії та картографії на інспектування; є авторкою курсів із використання фотограмметричного програмного забезпечення для вирішення прикладних задач підприємств тощо.

Під час онлайн-заняття пані Тетяна ознайомила слухачів із основними видами дронів і сенсорів, які на сьогоднішній день використовуються для вирішення агровиробничих проблем. Крім цього, спеціалістка DroneUA розповіла про функціональні можливості програмного забезпечення Pix4d fields, а також навела приклади практичного використання даних.