Підготовка студентів-будівельників з урахуванням перспектив сучасної віконної індустрії

Викладачі відділення будівництва Іван Степченко, Віталій Бірюк, Олександр Небож взяли участь у семінарі «Рішення для віконної індустрії», організованому світовою компанією REHAU – одним із провідних лідерів виробництва будівельної продукції.

Цей захід є проєктом USAID «Економічна підтримка України» у співпраці з Академією REHAU. Семінар проходив протягом двох днів і складався з кількох етапів: перший (базовий) – відбувся наприкінці лютого, а другий (монтаж) – на початку березня.

Референт, інженер відділу прикладної техніки бізнес-напряму «Рішення для Віконної Індустрії» ТОВ REHAU Олександр Пономарчук провів детальний огляд продукції компанії, ознайомив із новітніми розробками у віконній галузі. Особливу увагу представник компанії приділив конструктивному вирішенню вікон і дверей; особливостям монтажу, оздоблення, оптимального вибору продукції в конкретних умовах.

Наприкінці зустрічі учасники мали можливість поставити доповідачу запитання й отримати на них змістовні відповіді.

Завдяки участі в семінарі ми отримати багато актуальної інформації, що дає можливість нам ще більш якісно здійснювати підготовку студентів будівельної галузі з урахуванням перспектив і викликів сучасної віконної індустрії, – зазначив Іван Степченко.

За підсумками заходу присутні отримали сертифікати учасників семінару Академії REHAU «Рішення для віконної індустрії».