Перспективи спеціальності безмежні

На відділенні агроінженерії слухачів підготовчих курсів ознайомили зі спеціальністю 201 «Агрономія».

Команда викладачів спецдисциплін, голови ЦК та заввідділення агроінженерії детально розповіли про значимість професії агронома на сьогодні.

Уже декілька років чути слова: «Україна – аграрна країна»,– і це насправді так. Перспективи спеціальності безмежні, а міжнародні проекти та гранти переконують у правильності вибору.

Приємно, що слухачі підготовчих курсів приходять уже визначеними щодо фаху. Але більшість тільки поверхово розуміють суть тієї чи іншої спеціальності. Саме тому важливо детально сформувати образ компетентного спеціаліста в очах майбутніх здобувачів освіти, – зазначила викладач Ганна Мелута.

Під час зустрічі організатори запропонували школярам відгадати сільськогосподарські культури та бур’яни, а також власними руками зробити дідух – оберіг роду українського. Завзяті гравці впоралися не тільки з попередніми завданнями, а й з «борщовим набором».

До того ж хлопці власноруч зробили дівчатам віночки, а викладачі вручили подарунки всім, хто так завзято показував свої здібності в конкурсах.