Атестаційний екзамен для фахівців галузі управління

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ студенти спеціальності «Менеджмент» освітньо-кваліфікаційного рівня молодший фаховий бакалавр склали атестаційний іспит зі спеціальних дисциплін.

До складу Державної кваліфікаційної комісії увійшли голова комісії, доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту Сумського національного аграрного університету Наталія Стоянець; заступник голови комісії, директор ГАФК СНАУ Анатолій Литвиненко, а також члени комісії: заступник директора з навчальної роботи Михайло Кліндух, завідувач відділення економіки та інформаційних технологій Яна Щебедько, викладачі спецдисциплін Наталія Маринченко та Людмила Коренівська, технічний секретар/лаборант Валентина Чумак.

Вісім студентів 4 курсу, які успішно виконали навчальний план, були допущені до атестаційного іспиту.

У підсумку Владлен Костенко й Оксана Лобасенко отримали оцінки «відмінно», як підсумок – дипломи з відзнакою. Четверо здобувачів освіти склали іспит на оцінку «добре», двоє – «задовільно». Тож, успішність групи та якісний показник становив 100%.

Результати атестаційного іспиту свідчать про те, що студенти програмний матеріал засвоїли добре й отримали необхідні знання та вміння, що визначені у кваліфікаційній характеристиці молодшого фахового бакалавра, – зазначила Яна Щебедько.