Основні функції та вакантні посади підрозділу поліції нового зразка

Старший інспектор сектору кадрового забезпечення Шосткинського районного управляння поліції ГУНП у Сумській області Віталій Новиченко провів профорієнтаційну роботу на вакантні посади спецпідрозділу Національної поліції України «Лють».

Віталій Андрійович розповів студентам випускних курсів про причини створення Об’єднаної штурмової бригади НПУ «Лють», розмір заробітної плати та конкурсний відбір. Також поліцейський ознайомив присутніх із вимогами до кандидатів й основними функціями новоствореного підрозділу. Зважаючи на вік молодих людей, звернув увагу на те, що зацікавлені в роботі мають обговорити це питання з батьками.

Варто зазначити, що штурмова бригада «Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. У взаємодії з іншими підрозділами, складовими сил безпеки й оборони вони беруть участь у стримуванні збройної агресії проти України, проводять стабілізаційні та пошуково-фільтраційні заходи на звільнених територіях, допомагають ліквідовувати наслідки збройного конфлікту/надзвичайної ситуації тощо.