Навчаючи кадри, ми допомагаємо українській економіці розвиватися

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбулася онлайн зустріч студентів із представником ПрАТ «МХП» на тему: «Разом до успіху: впровадження дуальної освіти в МХП».

Співробітники компанії Марина Шептицька та Ксенія Моторіна розповіли про компанію та ті можливості, які вона має для студентів – покоління, яке тільки починає свою кар’єру. Зокрема, під час заходу мова йшла про напрямки діяльності (елеваторний комплекс, тваринництво, рослинництво, індустріальна кухня та біогаз), бренди МХП, регіони присутності, нові формати магазинів, міжнародні сертифікати якості тощо. Крім цього, говорили про допомогу співробітникам МХП після повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Працівники компанії також пояснили, навіщо їм співпраця зі студентами – інноваційний і сучасний підхід до вирішення бізнес-задач; підготовка кваліфікованих фахівців, що вміють працювати саме в МХП ще зі студентської лави; прояв корпоративної соціальної відповідальності. У процесі розмови йшлося й про форми взаємодії зі студентами; важливість дуального навчання; гарантії роботодавця.

До того ж обговорили зі студентами важливі критерії під час вибору майбутньої роботи, серед яких студенти назвали стабільність, належну заробітну плату, можливість кар’єрного зростання, екологічність продукції, безпечність робочого місця.