Мій вибір – будівельник

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ слухачам підготовчих курсів представили спеціальність 192 «Будівництво та цивільна інженерія».

Викладачі відділення будівництва провели майстер-клас із влаштування зовнішньої скріпленої теплоізоляції. Цей вид робіт має велике значення для розвитку сучасної будівельної галузі, адже питання, пов’язані зі зменшенням тепловитрат, є на сьогодні одними з найактуальніших як на загальнодержавному, так і на побутовому рівнях.

Під час майстер-класу школярам представили весь цикл робіт для цього виду утеплення, починаючи від підготовки поверхні до роботи, завершуючи фінішним оздобленням. Значну увагу приділили особливостям певних технологічних процесів; вибору матеріалів для утеплення, їх товщині та методам влаштування теплоізоляції на прикладі будматеріалів і зразків компанії «Anserglob», співпраця з якою є одним із напрямів роботи навчального закладу.

Крім цього, у процесі зустрічі слухачі ставили змістовні та цікаві питання, а після завершення майстер-класу власноруч за допомогою інструментів і зразків утеплювача спробували створити фрагменти зовнішньої скріпленої теплоізоляції.