16 листопада – Міжнародний день толерантності.

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ пройшов тиждень толерантності.

Психолог вишу Ірина Марченко провела заходи для привернення уваги освітян до проблеми толерантності; наголошення на рівності кожного, незалежно від індивідуальних особливостей; поваги та прийняття один одного такими, якими вони є.

Так, протягом тижня відбулася низка тематичних занять, інформаційних годин «Толерантність – це…», «Вчимося толерантному спілкуванню», «Толерантність у нашому житті» тощо. Під час онлайн зустрічей студенти висловлювали свої думки з приводу того, що для них означає бути толерантними. Також молоді люди переглядали та обговорювали відео, створювали колажі на тему: «Толерантність в кожній букві». До того ж змонтували відео з думками колег і студентів – що для них означає бути толерантним і чи потрібно взагалі бути толерантними?

Як зазначила Ірина Владиславівна, у підсумку молодь зробила висновок: «Незважаючи на те, що ми всі такі різні, у нас так багато спільного. Всі ми однаково потребуємо підтримки та розуміння, любові та поваги, прагнемо, щоб нас сприймали такими, якими ми є».

Психолог, у свою чергу, закликала цінувати та поважати кожного, хто поруч, адже ніколи не знаєш, яка роль дістанеться тобі завтра в цьому житті.