Обговорили проблеми та перспективи підготовки менеджерів

Викладач відділення економіки та інформаційних технологій ГАФК СНАУ Людмила Коренівська взяла участь у Дні кафедри менеджменту імені професора Л.І. Михайлової Сумського національного аграрного університету.

Кафедра менеджменту організувала відкриття експозиції в музеї СНАУ, присвячену доктору економічних наук, професору Любові Іванівні Михайловій, а також круглий стіл «Проблеми та перспективи розвитку менеджменту».

Доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту імені професора Л.І. Михайлової Олексій Красноруцький виступив з доповіддю на тему: «Дисертаційна статистика та сучасні тенденції наукових пошуків у галузі менеджменту суб’єктів аграрної сфери». Доктор економічних наук, професор, експерт Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Інна Сохань ознайомила учасників заходу з особливостями та «підводними каменями» проведення акредитації на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти галузі знань 07 Управління й адміністрування, спеціальності 073 «Менеджмент».

Стейкголдер Олександр Утенко, заступник голови правління з експорту АТ «Технологія» в логічній та аргументованій послідовності виклав вимоги до сучасного фахівця-менеджера в доповіді «Сучасний менеджер очима роботодавця».

Педагог ГАФК СНАУ Людмила Коренівська виступила з доповіддю на тему: «Проблеми та перспективи підготовки фахових молодших бакалаврів зі спеціальності «Менеджмент».