Завдання – уніфікувати програму

Голова Циклової комісії викладачів економіки та інформаційних технологій Людмила Коренівська взяла участь у роботі засідання фахового методичного об’єднання (ФМО) зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Насамперед обрали голову ФМО – заввідділення ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України» Тетяну Романенко; заступника голови – голову ЦК ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» Ольгу Гриценко; секретаря – голову ЦК Ржищівського індустріально-педагогічного фахового коледжу Вікторію Барвінченко. Після цього члени засідання окреслили та затвердили план роботи на поточний навчальний рік.

За словами Людмили Вікторівни, одним із першочергових завдань роботи засідання є уніфікація освітньо-професійної програми зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування». З цією метою всі члени комісії до 10 листопада ознайомляться з ОПП своїх колег, зроблять висновки та внесуть свої пропозиції.

Методист вищої категорії науково-методичного кабінету економіки та права Галина Кураченко ознайомила присутніх із сайтом з електронними засобами навчання та його структурою. Наголосила на вимогах щодо створення електронних підручників.