Єднаймося, бо ми – українці

Делегація Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ взяла участь у ході єднання.

Колона пройшла вулицями Глухова від приміщення військкомату до пам’ятника Тарасу Шевченку. Представники органів місцевого самоврядування та громадськості разом несли великий прапор України. Біля скульптурної композиції Кобзарю урочисто підняли Державний Прапор України та виконали Гімн нашої держави.

Сьогодні ще один день, коли ми повинні всьому світу заявити, що ми – держава, – звернулася до присутніх Глухівський міський голова Надія Вайло. – Ми з вами повинні розуміти, що маємо єднатися, щоб нас сприймали не просто, як територію, де вирішуються чиїсь інтереси, а як державу. Ми з вами живемо на українській землі, нам є що захищати. І ми будемо це робити, якщо буде потреба – я в цьому впевнена. Сьогодні на карту поставлена наша незалежність, майбутнє наших дітей, онуків. Давайте робити все, щоб наша країна дійсно була сильною та незалежною. Єднаймося, бо ми – українці!

Після урочистостей колона з прапором пройшла площею Рудченка до будівлі Глухівської міської ради.

Захід відбувся на виконання Указу Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства», яким 16 лютого оголошено Днем єдності.