Переможці презентували свої роботи

Завідуюча народним музеєм С.А. Ковпака ГАФК СНАУ Надія Зайцева та студент 21КІ групи Гліб Осьмаков взяли участь в онлайн семінарі-презентації «Творчий потенціал педагогічних та студентських колективів».

Захід, організований Науково-методичним центром ВФПО, був підсумком виставки-конкурсу «Ми у творчості знаходимо себе», проведеної вперше для закладів фахової передвищої освіти у 2021 році.

Представники нашого коледжу презентували проект «Розширення музейного простору у фаховому коледжі в сучасних умовах». До нього увійшли п’ять тематичних віртуальних екскурсій, у яких йде мова про командирів і бійців Сумського партизанського з’єднання.

Надія Зайцева коротко охарактеризувала музей, закцентувавши увагу на головних завданнях його діяльності, зокрема, національно-патріотичному вихованні молоді. Гліб Осьмаков розповів про роботу групи студентів над цим проектом та особисте зацікавлення обраною темою.

За підсумками виставки підготовлено каталог, до якого як одна з кращих увійшла робота завідуючої музеєм і студентів (Тимофія Ткаченка, Гліба Осьмакова, Дениса Сакуна, Анни Гавриленко й Аліни Силіної).

Варто зазначити, що учасниками семінару-презентації стали переможці та призери конкурсу: викладачі, заступники директорів з виховної та навчальної робіт, практичні психологи, соціальні педагоги, бібліотекарі, культорганізатори, методисти, куратори студентських груп, керівники, гуртків, художні керівники творчих колективів, завідувачі музеями, а також талановита студентська молодь із понад 200 ЗФПО.