Спартакіада: вітання переможців

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ підбили підсумки тижня спортивної релаксації.

В останній день змагань визначили найвправніших у дартсі. Перемогу здобули гравці відділення електроенергетики; «срібло» виборола команда навчально-виробничої й адміністративно-господарської частин; ІІІ місце посіла збірна відділень будівництва й економіки та інформаційних технологій; ІV – адміністрація коледжу; V – відділення агроінженерії.

Також відбулися фінальні зустрічі з волейболу. У підсумку першою стала команда адміністрації; другою – відділення агроінженерії; третьою – збірна АГЧ і НВЧ; четвертою – відділення електроенергетики; п’ятою – збірна відділень будівництва й економіки та інформаційних технологій.

Під час урочистого закриття змагань директор коледжу Анатолій Литвиненко привітав учасників спартакіади й окремо подякував організаторам заходу та завідувачам відділень, які протягом тижня стояли пліч-о-пліч зі своїми колегами.

Кожен із нас отримав велику насолоду від ігор і позитивні емоції. Дуже приємно, що, об’єднавшись, ми підтримуємо сімейні традиції та корпоративний дух, – зазначив Анатолій Васильович.

Також привітав гравців і висловив слова вдячності суддівській колегії голова профспілкової організації Вячеслав Колесник.

Після цього відбулася церемонія нагородження. За перемогу в спартакіаді команда адміністрації ГАФК СНАУ отримала грамоти, медалі та перехідний кубок. Друге місце посіла команда відділення агроінженерії, «бронза» дісталася спортсменам із відділення електроенергетики, четвертою стала збірна АГЧ і НВЧ, п’ятою – збірна відділень будівництва й економіки та інформаційних технологій. Призерам вручили грамоти, медалі та кубки. До того ж всім учасникам і суддівському складу подарували солодощі від профспілки.

Разом із цим кожен бажаючий міг заробити на силі та витривалості. Грошовий приз від профспілки за найдовше висіння на перекладині вручили бухгалтеру Олені Зальотовій і викладачу відділення будівництва Івану Степченку. Найвлучнішим у дартсі став викладач Вадим Середа. Відзначили й найстаршого учасника тижня спортивної релаксації Миколу Гавриченка, який не просто змагався на рівні з іншими, але й посідав призові місця.