Досвід роботи на виробництві

10 червня на відділенні електроенергетики Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ відбувся захист переддипломної практики.

Участь у ньому взяли студенти випускних груп, які протягом трьох тижнів здобували необхідний для подальшої трудової діяльності досвід роботи на виробництві.

До переліку баз практики увійшли не тільки сільськогосподарські та промислові підприємства нашого регіону, але й електромонтажні компанії, розташовані в Києві. У своїх доповідях майбутні електрики розповіли про особливості роботи під час практики та відзвітували про отримані нові професійні навички та враження.

Комісія у складі завідуючої навчально-виробничими практиками Марини Козлової, завідувача відділення електроенергетики Василя Литвиненка, голови циклової комісії електротехнічних дисциплін Олексія Ткачова та викладача Павла Чередниченка відзначила кращих студентів. Ними стали Едуард Асауленко, Олексій Бабанський, Сергій Бурнос, Руслан Лубенець, Андрій Мельниченко, Юрій Русанов (41Е); Олексій Протасенко, Вадим Гаруст, Сніжана Кушнєрова, Аліна Аббасова, Ярослав Чехоня (31ПЕ).