Великодній кошик для захисників

Напередодні свята Воскресіння Христового юнаки та дівчата, що мешкають у гуртожитках, долучилися до благодійної акції, яку організувала наша землячка, письменниця та волонтер Світлана Талан.

Печіть – обов'язково передам! – запевнила пані Світлана. – Пекти великодню паску для себе або ж сім'ї – приємно, а для тих, хто нас захищає, – це святе.

Під керівництвом вихователів гуртожитків Яни Щебедько та Наталії Гончарової молоді люди пекли паски, робили крашанки. Процес супроводжували українськими народними піснями. Також від гуртка «Майстриня» дівчата передали нашим захисникам мило ручної роботи й оберіг «лялька-мотанка».

Національно-патріотичне виховання починається саме з розуміння того, що десь не так вже й далеко (на сході України) є наші захисники. Серед них є хлопці та дівчата, які не набагато старші за наших студентів. Саме ці військові роблять усе можливе, щоб ми бачили мирне небо над головою, – зазначив заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко.

У своєму листі голова Центру молодіжної політики Аліна Силіна від усього студентства привітала наших боронителів із Воскресінням Христовим і побажала всім військовим повернутися до своїх рідних живими, здоровими та, звичайно ж, переможцями.

Виховний відділ дякує всім, хто долучився до цієї акції, а особливо – Наталії Маринченко, яка допомогла організувати цей збір, і Віталію Шельпякову, який від себе особисто передав нашим воїнам фрукти, чай, каву та смаколики.

Посилки з подарунками вже прямують до м. Сєвєродонецьк Луганської області, а звідти вже до наших бійців.