Сучасні технології в галузі будівництва

Викладачі та студенти відділення будівництва беруть участь у «Зимовій online-школі Renga».

Курс навчання, що триватиме з 9 до 17 лютого, розрахований на співробітників вищих і середніх навчальних закладів, а також усіх бажаючих, що володіють знаннями в області проектування в галузі будівництва. Тому наш навчальний заклад представляють викладачі спеціальних дисциплін: Сергій Петрушов, Іван Степченко, Віталій Бірюк, Олена Бірюк, Марина Нижник, Денис Овсянко, а також студенти відділення.

У рамках заходу заплановано два навчальні класи: для архітекторів і конструкторів. Крім цього, передбачені додаткові заняття з координації та налаштування відповідного комп’ютерного забезпечення «Renga» та ведення спільної роботи за допомогою Renga Collaboration Server.

Варто зазначити, що Renga Software – підприємство, що займається розробкою програмних продуктів для проектування будівель і споруд відповідно до технології інформаційного моделювання (ТІМ/BIM – Building Information Modeling). До того ж компанія створює продукти для тривимірного проектування зі зручним функціоналом та інтуїтивно-зрозумілим інтерфейсом.

За підсумками курсу всі учасники отримають не просто сертифікати, а й необхідні знання та практичні навички в області тривимірного проектування об’єктів житлового, громадського та промислового призначення за допомогою програмного комплексу «Renga».