На часі – самоосвіта
Завідувачка їдальні ГАТІ СНАУ Галина Шумицька взяла участь у вебінарі «Особливості закупівель і впровадження НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points) у сфері організації харчування у закладах освіти».
Під час онлайн-заходу, проведеного Міністерством освіти і науки спільно з Мінекономіки, Галина Михайлівна ознайомилася з нюансами закупівель послуг із харчування. Зокрема, мова йшла про тендерну документацію та кваліфікаційні критерії; укладення, виконання, зміну та розірвання договору про закупівлю тощо. Також говорили про безпечність продуктів харчування та впровадження системи управління безпечністю харчування (НАССР).
Варто зазначити, що вебінар проходить у рамках кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я», яку реалізує швейцарсько-український проект DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», та проекту «Архітектура реформ в Україні» за фінансової підтримки ЄС.