Відкритий урок як твір мистецтва сучасного викладача

Продовжуючи тиждень комп’ютерних дисциплін та інженерної графіки, викладач Наталія Горшкова провела відкритий урок зі студентами 21ПБ групи з дисципліни культурологія на тему: «Мистецтво у системі духовної культури суспільства».

Студенти ознайомилися з життям і культурою стародавнього Єгипту. Отримали знання про писемність та освітні здобутки єгиптян. За допомогою карти-стендів визначили місце розташування найбільш визначних пам’яток архітектури Давнього Єгипту. Особливу увагу звернули на найбільшу архітектурну пам’ятку – піраміду Хеопса, що є одним із 7 чудес світу.

Життя викладача важко уявити без відкритих уроків, які можуть бути за планом або для чергової кваліфікаційної категорії. Та у будь-якому випадку таких захід відбирає у нас багато часу. Тому слід готувати урок не в останню мить, а заздалегідь, оскільки виникає чимало ідей, а також запитань, сумнівів: як краще, як правильно, як ефективніше,
– ділиться думками Наталія Горшкова.

Заняття відвідали голова циклової комісії Світлана Колесник і викладачі спецдисциплін Наталія Андрійченко, Юлія Бабич, Ніна Дуленко.