ГАТІ СНАУ – якість освіти, оцінка роботодавців, довіра батьків

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ відбулися збори трудового колективу.

Спочатку директор інституту Анатолій Литвиненко відзвітував про роботу, здійснену в минулому році. Зокрема, мова йшла про головні напрямки діяльності інституту: забезпечення якісної підготовки фахівців, здійснення повноцінного прийому, організацію роботи з обдарованою молоддю, атестацію спеціальностей, практичну підготовку студентів, виховну роботу, міжнародну співпрацю, фінансову діяльність тощо. Також Анатолій Васильович наголосив, що покращити освітній процес можуть лише висококваліфіковані кадри, потужна матеріально-технічна база, якісна теоретична підготовка та інформаційні ресурси. Завершуючи свій виступ Анатолій Литвиненко подякував кожному співробітнику за внесок у розвиток навчального закладу.

Після цього голова профспілкового комітету В’ячеслав Колесник поінформував щодо роботи, виконаної профспілкою у 2018 році. Побажав позитивних змін і покращення якості життя.

В обговоренні попередніх питань взяли участь методист Олександр Гладушка та голова циклової комісії суспільних дисциплін Сергій Антонов. Вони запропонували надати задовільну оцінку роботі вищезгаданих доповідачів.

Потім заступник директора з навчальної роботи, голова комісії з розробки колективного договору Наталія Горох закцентувала увагу присутніх на змінах, внесених до нього.

Протягом зборів були затверджені відповідні рішення.

Насамкінець інженер з охорони праці Олексій Базурін провів загальне заняття з питань безпеки праці. Він підбив підсумки роботи за минулий рік, ще раз ознайомив працівників із видами й особливостями проведення інструктажів, змінами в наданні первинної домедичної допомоги тощо.