Спартакіада «Здоров’я» 2019: шалений драйв і нестримні емоції

16-17 січня в ГАТІ СНАУ вже традиційно відбулися змагання серед викладачів і співробітників.

Для нас цей рік – особливий, адже ми святкуємо ювілей нашого навчального закладу, – насамперед звернувся до присутніх директор інституту Анатолій Литвиненко. – Щиро вітаю з новорічними святами. Бажаю бути неперевершеними на спортивній арені.

Також свої вітання учасникам висловив головний суддя змагань Іван Поцелуєв. Капітани команд підняли Державний прапор України.

Загалом в іграх взяли участь п’ять команд: адміністрація, навчально-виробнича частина (НВЧ), адміністративно-господарська частина (АГЧ), відділення механізації та агропромислових технологій і відділення електроенергетики агропромислового виробництва.

Під час змагань співробітники інституту чого тільки не робили: бігали, стрибали, грали у волейбол, перевіряли себе на швидкість, витривалість, влучність тощо. За результатами шести змагань призові місця розподілилися таким чином:

Кеглі

І місце – відділення електроенергетики АПВ;

ІІ місце – адміністрація;

ІІІ місце – НВЧ.

Дартс

І місце – АГЧ;

ІІ місце – адміністрація;

ІІІ місце – НВЧ.

«Веселі старти»

І місце – відділення механізації та АПТ;

ІІ місце – відділення електроенергетики АПВ;

ІІІ місце – адміністрація.

Шашки

Серед чоловіків перше місце виборов Сергій Чмирков (АГЧ), другим став Олександр Гладушка (адміністрація), третім – Микола Гавриченко (НВЧ). Серед жінок перемогу здобула Марина Нижник (механіки), друге місце посіла Ганна Рябцева (електрики), третє – Олена Смикайлова (АГЧ).

У загальному заліку:

І місце – АГЧ;

ІІ місце – відділення механізації та АПТ;

ІІІ місце – відділення електроенергетики АПВ.

Спортивна естафета

І місце – відділення електроенергетики АПВ;

ІІ місце – адміністрація;

ІІІ місце – відділення механізації та АПТ.

Волейбол

І місце – адміністрація;

ІІ місце – відділення механізації та АПТ;

ІІІ місце – відділення електроенергетики АПВ.

Насамкінець усім бажаючим запропонували заробити на силі та витривалості. Грошовий приз серед жінок отримала викладач іноземної мови Ірина Негреба, яка провисіла на перекладині 1 хв 20 с, серед чоловіків найдовше протримався столяр Дмитро Шевченко – 1 хв 53 с.

У підсумку кубок змагань отримала команда відділення електроенергетики АПВ, друге місце посіла адміністрація, третіми стали гравці відділення механізації та АПТ.

Директор інституту Анатолій Литвиненко наприкінці заходу побажав присутнім, щоб невичерпна енергія, яку вони отримали, перенеслася на робочий процес і її вистачило, принаймні, до кінця другого семестру. Також Анатолій Васильович нагородив грамотами та медалями переможців і призерів.

Вітаю із завершенням спартакіади, – підсумував голова профспілкового комітету В’ячеслав Колесник. – За ці два дні ми отримали безліч позитивних емоцій та адреналіну. Бажаю вам такого запалу та командного духу не тільки у спорті, а й у роботі.

Крім того, В’ячеслав Володимирович вручив кожній команді та суддівському складу (Івану Поцелуєву, Вадиму Середі, Віктору Гололобову, Максиму Гололобову, Ярославу Кельбасу) солодощі для поповнення витрачених на змаганнях калорій.