Успішне навчання – вдале працевлаштування

В електронній читальній залі завідувач відділення електроенергетики АПВ Олена Артемова та голова циклової комісії спеціальних дисциплін цього відділення Олексій Ткачов для студентів випускних груп 31ПЕ, 41Е та 42Е провели бесіду-тренінг «Шлях до кар’єри».

У заході взяли участь викладач суспільних дисциплін Євгенія Антонова, практичний психолог Ірина Марченко та випускник відділення, працівник електротехнічної служби аграрного підприємства ТОВ «РОСТОК-ХОЛДИНГ» Дмитро Лазаревич.

Під час тренінгу Євгенія Сергіївна ознайомила присутніх з юридичними аспектами працевлаштування випускників.

Ірина Владиславівна, супроводжуючи свій виступ цікавими відеоматеріалами, надала слушні поради, як підготуватися та вести себе під час співбесіди, щоб досягти своєї мети. До того ж студенти отримали пам’ятки «Це корисно знати».

Дмитро Олексійович розповів майбутнім фахівцям про вимоги, які ставлять перед працівниками електротехнічної служби, та особисті якості, необхідні для успішної роботи. Також колишній студент нашого вишу наголосив на необхідності продовження навчання для подальшого кар’єрного росту.

Фахівці надали чіткі та ґрунтовні відповіді на поставлені студентами запитання. Насамкінець вони побажали молодим людям успішного завершення навчання та вдалого працевлаштування.