«Поезія понад хвилями часу»

Саме під такою назвою в читальній залі бібліотеки інституту бібліотекар Ніна Шакотько провела виховну годину. Захід присвячений Всесвітньому дню поезії, що відзначається 21 березня.

Поетична творчість орієнтується насамперед на людину, на свого сучасника, прагне збагнути його жадання та тривоги. Сьогодні поезію творять різні покоління талановитих майстрів, які є і в нашому навчальному закладі.

Під час виховної години студенти 11Ф, 11ФГ, 11АІ та 21АІ груп ознайомилися з творчістю поетів ГАТІ СНАУ та неповторністю їх поетичних рядків. Красу та велич римованого слова продемонстрували слухачам викладач Валентина Хандуріна, студенти Олександр Топчієв, Наталія Грибко, Яна Харченко, Денис Коробко й Анастасія Шадріна. У своїх віршах вони оспівували весну, кохання, щирість, доброту людини, любов до рідного краю тощо.

Упродовж заходу діяла книжкова виставка «Весна надихає на читання». До експозиції увійшли зібрані вірші поетів української та світової літератури, цікаві факти з життя митців, афоризми відомих людей про поезію.

«Поезія – це завжди неповторність,
Якийсь безсмертний дотик до душі».
Ліна Костенко