Продемонстрували високий рівень теоретичної та практичної підготовки

Студенти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» відділення електроенергетики склали атестаційний екзамен.

Випускники давали відповідь на три питання теоретичної підготовки та розв’язували задачу. Завдання були складені за матеріалами п’яти спеціальних дисциплін, що формують основні професійні компетентності спеціаліста техніка-електрика: «Електричні машини і апарати», «Електричне освітлення і опромінення», «Електропривод с.г. машин», «Електротехнологія», «Експлуатація і ремонт електрообладнання та засобів автоматизації».

Екзамен проходив у кабінеті, обладнаному комп’ютерною технікою та мультимедійними засобами для проведення відеоконференцій, а також зразками сучасних електротехнічних пристроїв.

Деякі студенти, які з поважних причин не могли фізично бути присутніми в аудиторії, складали атестаційний екзамен у форматі відеоконференції на платформі Zoom із увімкненою функцією запису відео.

Рішення щодо оцінки за екзамен і присвоєння кваліфікації приймалося на закритих засіданнях більшістю голосів членів Державної кваліфікаційної комісії шляхом відкритого голосування.

Значна частина випускників під час здачі екзамену продемонструвала високий рівень теоретичної та практичної підготовки.