За крок до вступу

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбувся випуск слухачів підготовчих курсів.

Відповідальний секретар приймальної комісії Оксана Самофалова привітала майбутніх абітурієнтів із успішним завершенням курсів, побажала їм правильно використати здобуті знання та обрати професію своєї мрії, яка в майбутньому принесе успіх. Навзаєм діти поділилися враженнями від навчання, висловили подяку за приємні спогади та якісну підготовку з української мови й математики, можливість ознайомитися з викладачами й матеріальною базою закладу.

Оксана Михайлівна вручила присутнім сертифікати випускників підготовчих курсів, що дають додаткові бали під час вступу. Кожен отримав на згадку магніт із логотипом навчального закладу. Тим, хто здобув найбільше балів, вручили чашки із зображенням нашого коледжу. В цьому переліку Сніжана Шаман, Тімур Дешура, Андрій Науменко, Богдан Рева, Едгар Солонуха, Діана Ткач, Софія Єременко, Софія Лук’яненко, Аліса Токмакова, Володимир Чонгін, Валерія Дещенко.

Насамкінець школярі переглянули відео «Як це було» та пригадали, де вони побували в коледжі, в яких аудиторіях і лабораторіях їм розповідали про спеціальності, за якими ведеться підготовка фахівців.

Фіналом зустрічі стало дружнє спілкування в студентському кафе.