Отримали корисні знання

Викладачі Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ Світлана Голайбо та Валерій Загарюй ознайомили слухачів підготовчих курсів із дисциплінами «Захист України» та «Захист України. Основи медичних знань».

Зустріч із майбутніми вступниками розпочали хвилиною мовчання на вшанування випускників і студентів коледжу, які віддали життя за Батьківщину під час повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Валерій Миколайович ознайомив школярів з військовою термінологією, розповів про правила безпечного поводження з вибухонебезпечними предметами.

Світлана Вікторівна продемонструвала, як надати першу долікарську допомогу при кровотечі, використовуючи джгут, і зазначила, що ці знання в умовах сьогодення надзвичайно важливі для кожного, хто живе в Україні.

Для слухачів підготовчих курсів провели вікторину, під час якої вони демонстрували знання про козацьке військо. Також школярі складали пазли та з’ясовували, хто сильніший в армреслінгу. Зрештою обидві команди отримали однакову кількість балів.