На крок ближче до коледжу

Нові слухачі підготовчих курсів ознайомилися з відділенням агроінженерії та поспілкувалися з викладачами фізичного виховання.

Зустріч розпочалася з екскурсії музеєм техніки під відкритим небом, де школярі дізналися історію кожного транспортного засобу, який зараз стоїть на п’єдесталі та є втіленням певної періоду в розвитку сільського господарства й автотранспорту. Далі перейшли до сучасних зразків техніки в лабораторіях, які є майданчиками для підготовки майбутніх агроінженерів: технічного сервісу та ремонту машин і обладнання; експлуатації машин і обладнання; тракторів і автомобілів. Викладачі спецдисциплін Віктор Сашньов, Сергій Сашньов і Сергій Горох зробили огляд наявного обладнання, розповіли про співпрацю з його виробниками та провели цікаві вікторини для гостей. Викладач Андрій Логінов продемонстрував школярам прилади, які вимірюють вологість сільгосппродукції та якість сходження озимини й переносну агрохімлабораторію, що допомагає визначати рівень кислотності, вміст фосфору та калію в ґрунті.

Під час спілкування з викладачами фізичного виховання слухачі підготовчих курсів дізналися про відповідну матеріально-технічну базу коледжу: тренажерну, велику та малу спортивні зали; різноманітні секції, де можна тренуватися; познайомилися з викладачами. Віктор Гололобов, Ярослав Кельбас разом із колегами провели для школярів естафету, визначаючи найвлучніших гравців у дартс, найвправніших баскетболістів і найкращих стрибунів у довжину. В якості призів вручали смачні подарунки.