Співпраця в дії

ТОВ “МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА” розпочало спільну роботу з Глухівським агротехнічним фаховим коледжем СНАУ та провело першу лекцію для студентів-агроінженерів.

Наприкінці квітня підприємство та коледж підписали меморандум про співпрацю для досягнення навчально-наукової мети на підставі спільної зацікавленості, підвищення кваліфікації викладацького складу та поєднання наукового потенціалу з практичним досвідом роботи.

Перший вебінар стосувався фільтрів типу Air Dryer. Торгівельний представник ТОВ “МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА” Олег Асріян ознайомив присутніх викладачів і студентів з історією створення компанії та детально розглянув лінійку повітряних фільтрів її виробництва. Мова йшла про їх основні елементи, функції, принцип дії, асортимент, специфікацію. Окремо доповідач надав рекомендації, де краще використовувати кожну версію фільтрів. Схеми, малюнки та приклади, які ілюстрували розповідь, ще більше привертали увагу та зацікавлювали слухачів.

Наприкінці вебінару всі охочі ставили запитання, на які отримали цікаві відповіді. Подальші теми вебінарів будуть узгоджені з урахуванням тем навчальних програм.

Я вдячний нашим новим партнерам за розуміння необхідності прив’язки теоретичних знань до практичних вимог сьогодення під час підготовки майбутніх молодих фахівців. Знання, отримані від виробників, підвищують цінність наших випускників на ринку праці та професійний рівень викладачів, – зазначив завідувач відділення агроінженерії Вячеслав Чалий. – Сподіваємося, що згодом матимемо в лабораторії тракторів і автомобілів та паливно-мастильних матеріалів ілюстративний куточок, оснащений фільтрами WIX FILTERS та MANN-FILTER, який зробить вивчення цих тем більш предметним.