Незламний спорт

На базі Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ пройшов відкритий чемпіонат Глухівської громади з волейболу «Весна надії».

Цього разу Глухівська федерація волейболу організувала змагання серед дівчат 2007 року народження та молодше. Титул переможця виборювали 6 команд із Чернігівської та Сумської областей.

У фінальній частині на майданчику зійшлися збірна волейбольного клубу ГАФК СНАУ «Глухівчанка», команда Ображіївського НВК, КДЮСШ «Барса» з Шостки та спортсмени з Семенівки.

У результаті запеклої боротьби перемогу здобула «Глухівчанка». Другими стали волейболістки з Семенівки, третіми – КДЮСШ «Барса».

Кращим гравцем турніру визнали Яну Юрченко (ЗОШ №1, «Глухівчанка»). Значний внесок у переможний результат зробила студентка 11КІ групи Руслана Тимофєєва. В основному складі команди грали слухачі підготовчих курсів Уляна Сашньова та Поліна Маслюк. Не пасла задніх і найменша учасниця, восьмикласниця НВК №6 Софія Сухоручкіна.

Ця перемога – результат сумлінної командної роботи дівчат та їх усвідомленого ставлення до життєвих цінностей в умовах воєнного стану, – говорить тренер «Глухівчанки» Ярослав Кельбас. – Дякую всім учасникам і тим, хто допоміг в організації змагань.