Про важливе – від фахівців світового рівня

Викладачі та здобувачі освіти відділення економіки та інформаційних технологій взяли участь в онлайн вебінарі «Методи виявлення соціальної інженерії та боротьби з кібершахрайством у фінансовій сфері в ЄС та Україні».

Захід на актуальну тему організував завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Сумського НАУ, кандидат економічних наук, професор Михайло Гієнко. Спікер вебінару Ганна Яровенко, доктор економічних наук, доцент, запрошений професор кафедри системної інженерії та комп’ютерних наук Мадридського університету Карлоса ІІІ ознайомила учасників із соціальною інженерією, методами кібершахрайства, а також розповіла, як убезпечити себе від нього.

Заняття організували в рамках модулю Жана Моне "Практики ЄС щодо захисту фінансової системи від кіберзагроз", що фінансується програмою Еразмус+ (101085364-EU_PITCH-ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH).

Почути думку фахівців світового рівня про важливі питання сьогодення – дуже цінний досвід і для студентів, і для викладачів, – зазначила завідувач відділення економіки та інформаційних технологій Вікторія Косенко. – Дякуємо організаторам та спікеру за таку можливість.