Знань забагато не буває

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбувся черговий випуск слухачів підготовчих курсів.

Директор коледжу Анатолій Литвиненко привітав присутніх школярів із черговим важливим етапом у їх житті. Під час дружнього спілкування дев’ятикласники поділилися з керівником ГАФК СНАУ своїми враженнями від навчання на курсах; розповіли, який фах і чому обрали, яку мету ставлять на найближче майбутнє.

Ваша думка важлива для нас, – наголосив Анатолій Васильович. – Пам’ятайте, що навіть у сьогоднішніх складних умовах ви маєте навчатися, формувати себе. Забагато знань не буває. Це перші кроки в доросле життя – важливі та відповідальні. Нехай вони приведуть вас до успіху.

Відповідальний секретар приймальної комісії Оксана Самофалова запропонувала випускникам підготовчих курсів передивитися відео «Як це було», щоб згадати найяскравіші моменти навчання.

Після цього Оксана Михайлівна вручила учням сертифікати випускників підготовчих курсів. П’ятеро відмінників: Поліна Нагорна, Дарина Костюченко, Артем Сергієнко, Артем Сидоренко й Анна Тарасенко отримали ще й подарунки.

Насамкінець молодих людей пригостили солодкою ватою.

Завтра починає навчання наступна група підготовчих курсів. Протягом кількох днів ще можна приєднатися до нового потоку. За довідками звертатися за тел.: (095) 707 46 68.