Відкриваємо економічні світи…

Слухачі підготовчих курсів нашого коледжу цього тижня ознайомилися зі спеціальностями «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування» та «Менеджмент».

Зустріч із майбутніми здобувачами освіти проходила в кілька етапів. Спочатку їх ознайомили з особливостями спеціальностей, що допоможе зробити свідомий вибір стосовно майбутньої професії. А другий етап знайомства пройшов у вигляді гри «Економічна вікторина» під девізом: «Економіку щоб знати, потрібно плідно працювати! Діяти активно, думати оперативно, сперечатись доказово для усіх обов’язково!».

Учасники розділилися на дві команди. Перша працювала під гаслом «Не кажи не вмію, а кажи навчусь»; друга – «Щоб гроші мати – треба вміти рахувати». Завданням команд було побудувати фінансово-стійку вежу, в кого вона буде більша – той і переможець. Гравці активно працювали над різноманітними завданнями, заробляючи золоті монети та цеглинки для будівництва вежі за правильні відповіді.

За результатами шести раундів переможцем стала команда, яка працювала під гаслом «Щоб гроші мати – треба вміти рахувати». У підсумку учасники отримали шоколадні монети та невеличкі призи.