Передусім – безпека праці в інституті

У актовій залі ГАТІ СНАУ інженер з охорони праці Олексій Базурін провів загальне заняття з питань безпеки праці для адміністрації, викладачів і співробітників інституту.

Передусім директор навчального закладу Анатолій Литвиненко звернувся до присутніх із проханням підвищити відповідальність стосовно охорони праці та безпеки життєдіяльності в інституті.

Після цього Олексій Базурін підбив підсумки роботи за минулий рік. Олексій Петрович повторно ознайомив працівників із видами й особливостями проведення інструктажів, вимогами до оформлення та ведення документації, Законом України «Про охорону праці» та іншими нормативно-правовими документами. Також інженер з ОП охарактеризував процес розслідування нещасних випадків. Про стан електробезпеки в нашому навчальному закладі та про права й обов’язки співробітників під час роботи з електроустаткуванням доповів технік-електрик Володимир Ковальчук.

Крім того, викладач інституту Віктор Божок звернув увагу на не менш важливе на сьогодні питання – зміну правил дорожнього руху та порядок отримання посвідчення водія. Зазначив, що з 1 січня 2018 року швидкість руху автомобіля у населеному пункті має складати 50км/год.

Викладачі та співробітники інституту мають дотримуватися розглянутих на занятті положень, адже вони несуть відповідальність не лише за своє життя та здоров’я, а й за безпеку студентів.