50 років якісної підготовки фахівців, виховання та розвитку молодого покоління

Із нагоди ювілейної дати випускники різних років відділення будівництва ГАФК СНАУ діляться враженнями від навчання у виші, згадують викладачів, які зробили внесок у їх розвиток.

Серед колишніх наших студентів – керівники та співробітники будівельних організацій і державних органів, успішні підприємці, педагоги тощо. Ними споруджено житлові будинки в містах і селах, об’єкти соціально-побутового призначення, господарські споруди на селі, промислові підприємства, дороги…

ЮЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА МОГИЛА (ПУГАЧ)

Роки навчання: 2001-2005, інженер технічного нагляду м. Шостка

Коли прийшов час визначатися з майбутньою професією, на сімейній нараді прийняли рішення, що буду продовжувати сімейний будівельний бізнес. Так я опинилася на відділенні будівництва.

Нам дуже пощастило з викладачами спеціальних дисциплін. Чудовий наставник і куратор Юрій Олександрович Крачок надав такий об’єм не тільки теоретичної, а й практичної інформації, що вже протягом 15 років користуюся нею. Світла пам’ять Станіславу Дмитровичу Карцеву - завжди згадуємо його нестандартні, але дуже дієві методи навчання та виховання.

У нас була найкраща група. Я була старостою всі роки. Відбулося стільки всього цікавого за студентські роки: і садили дерева, і пололи буряк гуртом. Весело відпочивали. Працювали теж разом - якщо було потрібно, особливо під час виконання курсових робіт. Зараз зустрічаємось обов’язково кожні 5 років та, звичайно, завжди на зв’язку, а деякі, навіть, між собою поріднилися - стали кумами.

Чому сучасні молоді люди мають обрати фах будівельника? Світ створив Бог, все інше створили БУДІВЕЛЬНИКИ! Будівництво – це та галузь, яка буде завжди актуальною. Життя дуже швидкоплинне, але те, що створюємо ми, ніколи не буде знецінене. Часто в житті стикаєшся з тим, що з будівельника можна «зробити» спеціаліста в багатьох галузях, але дуже важко зробити некваліфікованого спеціаліста – будівельником.

Бажаю колективу будівельного відділення ніколи не зупинятися на досягнутому! Хай буде в кожного щастя всередині та краса довкола! Здоров’я та миру в душах і нашій країні! Будуймо задля її процвітання!