Як сяють, неначе зірки, очі щасливої жінки…

Із нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру в Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ відбувся святковий концерт.

Директор навчального закладу Анатолій Литвиненко від імені всіх чоловіків вишу привітав співробітниць зі святом:

Любі жінки та дівчата-студентки, щиро вітаю з нагоди вашого свята – свята Весни. Мабуть, я не помилюся, сказавши, що цей день – найголовніший для нас: ми маємо можливість віддати данину шани вам, дорогі наші, за те, що ви є нашим взірцем і натхненням. Навкруги квіти, сонце, поруч люблячі люди й оцей весняний настрій надихає вас на звершення. Ви очолюєте відділення, супроводжуєте освітній процес, здійснюєте прийом, організовуєте виховну роботу; зустрічаєте гостей смаколиками… Чарівні наші, хай завжди вам світить сонечко, ранок ніколи не буде тривожним, а лише таким прекрасним, як сьогоднішній день. Міцного здоров’я, успіху, щастя!

Під час урочистостей викладачкам і працівницям вручили квіти та подарунки. Крім цього, Аліна Малафієнко, Ірина Фокіна й Анна Пушко дарували глядачам музичні вітання. Хореографічні колективи Аліни Силіної та Каріни Мірошніченко розважали глядачів ніжними весняними танцювальними композиціями. Центр молодіжної політики представив увазі присутніх блок святкового гумору. Протягом концерту зі сцени лунали вірші та щирі музичні вітання від ведучих Гліба Осьмакова та Тимофія Ткаченка.

Також у бібліотеці ГАТІ діє виставка «Роль жінок в історії України», під час перегляду якої відвідувачі можуть ознайомитися з життєвим шляхом відомих українок.