Навчання протягом життя: нові скіли

Викладачка ГАФК СНАУ Наталія Маринченко успішно завершила курс міжнародної онлайн-програми підвищення кваліфікації викладачів закладів вищої освіти.

Електронний курс «Сила соціальних мереж у професійному розвитку викладачів університетів: особистий бренд, інструменти для освітніх продуктів, просування цінностей сталого розвитку» реалізований у рамках міжнародного проєкту “COMSUS. Development of sustainable communications of Higher education institutions in social media” Erasmus +.

Під час його проходження Наталія Анатоліївна брала участь у низці тематичних вебінарів; створювала власний науковий проєкт «Розвиток стійких комунікацій у вищій освіті через соціальні медіа»; виступала з науковою доповіддю на круглому столі тощо.

У підсумку педагогиня отримала сертифікат, який підтверджує здобуті нею знання, навички та компетенції. Серед них – розуміння концепцій стійких комунікацій та принципів наукових досліджень у цій сфері; визнання інноваційних підходів до побудови освітніх форматів у цифрову еру; спільне створення онлайн-середовища для професійного розвитку тощо.