Наочно побачили роботу спеціального технологічного обладнання

Студенти та викладачі відділення електротехнічних дисциплін Глухівського агротехнічного фахового коледжу Сумського НАУ відвідали гостьову лекцію, що проходила на виробничих цехах підприємства НВФ «Модуль».

Передумовами проведення виїзного заняття стали теми «Поняття p-n-переходу. Легування напівпровідників», «Електричні холодильні машини та теплові насоси» спеціальних дисциплін «Основи електроніки і мікросхемотехніки» та «Електротехнології», викладачами яких є Віталій Шельпяков і Віктор Маслов.

Здобувачі освіти в супроводі головного інженера підприємства Дениса Орленка та технолога Сергія Дегтярьова ознайомилися з повним циклом виробництва термоелектричних модулів для холодильного обладнання: від синтезу напівпровідникових матеріалів на основі селену, плюмбуму, телуру, бісмуту до високотехнологічних паяльних робіт і збирання готових приладів. Студенти 31Е та 32Е груп на власні очі побачили етапи виготовлення продукції, що проходять на окремих дільницях цехів – струнної та електроерозійної різки, шліфування, паяння, збирання модулів тощо.