Будівництво – матеріальна основа безупинного розвитку суспільства

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ слухачів підготовчих курсів ознайомили зі спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія».

Під час зустрічі майбутнім абітурієнтам продемонстрували сучасне тривимірне проєктування з застосуванням ВІМ технологій (Building Information Model) та ознайомили з ліцензованим програмним комплексом від компанії Graphisoft – програмою ArhiCAD. До того ж провели мозковий штурм, аби поглибити знання учнів про професії будівельників, показали відеоролик із найдивовижнішими архітектурними будівлями країни.

Гра-презентація «Валіза» актуалізувала та поглибила знання студентів про різноманітність електроінструменту, який використовують у процесі зведення будинків і споруд. Ця гра стала своєрідним закликом долучитися до великої відбудови післявоєнної України.

Будівельники завжди є носіями добра та благополуччя людей. Завдяки будівельникам невпізнанно змінюють образ наші міста, країна, Земля. Без будівництва немає і не може бути ніяких планів і намірів на майбутнє, ніякого прогресу, просування суспільства вперед, воно служить матеріальною основою безупинного розвитку суспільства, вирішення житлової проблеми, підвищення матеріального та культурного рівня українського народу, – зазначила завідувачка відділення будівництва Тетяна Бєлікова.