Навчатися та передавати досвід

Студентки 21Ф та 21Бух груп Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ взяли участь у майстер-класах, що відбулися в рамках онлайн-формату візійного жіночого акселератора «Відважна», відбір до якого пройшла їх викладач Наталія Маринченко.

Проєкт ініційований мережею центрів Дія.Бізнес за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Офісу з розвитку підприємництва та експорту за сприяння глобальної ініціативи She’s Next Empowered by Visa.

Старший директор Visa, керівник із розвитку рішень для бізнесу Антон Гурбан, а також фінансист та підприємець, співзасновник платформи www.fint8.com, член ради директорів ORAP GmbH (DE) та сертифікований фінансист по програмі ACCA (UK) Антон Шулик провели майстер-класи на теми: «Потоки доходів» та «Організація ефективних розрахунків».

Фахівці стали своєрідними провідниками у світ фінансів і пояснили учасникам, які джерела приносять прибуток бізнесу; за що клієнти готові платити; які способи прийому платежів існують; чому система платіжних розрахунків є критично важливою для покращення customer experience та розвитку бізнесу тощо.

Насамкінець, окрім нових знань, вони надали відповідь на таке важливе для фінансистів запитання: де в бізнесі гроші.